Общи условия

Молим, да прочетете внимателно общите условия на онлайн магазин www.zorbas-creta.com преди да направите поръчка или регистрация.

Онлайн магазин Zorbas-Creta.com е собственост на фирма Боно Фууд ЕООД с адрес гр. София, ж.к. Красно село, ул. Дойран 6 и управител Георги Ивов Чакъров.

Условия за ползване

Zorbas Creta е онлайн магазин за зехтин, достъпен на адрес www.zorbas-creta.com, чрез който Вие имате възможност да закупите предлаганите от нас продукти и доставка на посочените цени.

Онлайн магазин www.zorbas-creta.com предлага зехтин, оцет и маслини.

Вие може да се регистрирате в онлайн магазин www.zorbas-creta.com безплатно, без да се задължавате да закупувате продукти от нас.

Вие може да извършите покупка в онлайн магазин www.zorbas-creta.com без регистрация (като гост) или с регистрация, като преди това трябва да сте се запознали с общите условия.

Вие закупувате стоките избрани от Вас на обявените в сайта крайни цени при настоящите общи условия и условия за доставка и плащане.

Условия за пазаруване

Начините за плащане и сроковете за доставка са описани в страницата Доставка.

Заплащането на направените поръчки в онлайн магазин www.zorbas-creta.com се осъществява в брой на куриера на фирма Speedy при получаване на поръчката (наложен платеж).

Предстои:

Имате възможност да заплащате направените поръчки онлайн с банкова карта (кредитна или дебитна).

Защита на личните данни

Вие доброволно предоставяте Вашите лични данни при регистрация в сайта и/или поръчка на предлаганите от нас продукти.

Съобразно законите на Р. България, Вие имате право на достъп и промяна на личните си данни, както и да изискате от нас да бъде закрит Вашия потребителски профил.

Ако желаете закриване на потребителския профил, трябва да изпратите заявка в контактната форма в страницата Контакти. След като потвърдим получената заявка в срок от 10 работни дни ще изтрием цялата предоставена информация от вас и историята на поръчките.

Онлайн магазин www.zorbas-creta.com няма да предоставя Вашите лични данни на трети лица за рекламни, промоционални и по други причини, освен ако не бъдат изискани от служби, свързани със законодателството на Р. България.

При регистрация или поръчка вие автоматично се абонирате за нашия електронен бюлетин (newsletter). Онлайн магазин www.zorbas-creta.com има право да изпраща рекламни съобщения под формата на електронен бюлетин на посочения от Вас e-mail. Имате право да се отпишете доброволно от бюлетина, като за целта кликнете на линк, който се намира на някой от получените от Вас електронни бюлетини.

В случай на неспазване на общите условия на онлайн магазин www.zorbas-creta.com, нарушаване на етиката и правилата, администраторите на www.zorbas-creta.com имат право да ограничат достъпа до онлайн магазина на нарушителите без предупреждение.

Работно време

Онлайн магазин www.zorbas-creta.com приема поръчки онлайн целогодишно, без почивен ден 24 часа в денонощието.

Промоции

Детайлна информация за всички актуални промоции на онлайн магазин www.zorbas-creta.com може да намерите в страницата Промоции. Всички промоции имат обявена начална и крайна дата и процентно намаление.

Рекламации, връщане, замяна и отказ от поръчка

Според закона за защита на потребителите и правилата за търговия, потребителят има право на рекламация при:

» констатирани липси;

» дефекти на стоката;

» несъответствие с обявения размер;

» несъответствие с обявената търговска марка.

В срок от 7 календарни дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени, като са спазени следните условия:

» Запазен отличен търговски вид: целостта на опаковката не е нарушена, надраскана или със скъсани етикети.

» Не са налице повреди, причинени от разопаковането на продуктите.

» Запазена оригинална опаковка и етикети на производителя.

» Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. При замяна на стока транспортните разходи са за сметка на клиента и в двете посоки.

» При връщане на стоката и желание от Ваша страна да получите парите си обратно, те биват изплащани към Вас по куриерска фирма Speedy, като ще Ви бъде изискана лична карта за удостоверяване на самоличност.

Можете да прочетете пълна информация за нашата Политика за връщане и замяна на стоки.

Други разпоредби

Онлайн магазин www.zorbas-creta.com има правото да променя общите условия по всяко време, без предизвести, като новите условия ще бъдат публикувани на настоящата страница.

Настоящите общи условия важат за онлайн магазин www.zorbas-creta.com и за неговите посетители. С публикуването на евентуални промени в условията, клиентите автоматично се считат за уведомени за новите условия и ги приемат.

Дата на последна редакция: 13.11.2013